Tři bratři
Anotace: ...a jedna víla.
V tichu za oknem
mé oči.
Tanec v ulici:
víla se točí, točí, točí...
Než z mostu skočí.
Bláhová náděj,
proud nese tělo k břehu,
na vzduch. A z lodní zádě
vyhrává kapela svou něhu
bože tak strašně filmovanou!
Nádech, dva, tři...
Vílu spatří
jen tři
bratři
na břehu.
Ústa - ústa.
Ruce - ruce.
Oči - prsa.
Život vzkřísí,
city smísí
bratři, víla.
Darmo žila,
žije dále...
Bratrům k chvále.
Přečteno 366x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Ještě dítě, Psavec, Filková, Flamy, Veselý Drak, dablik007, Mbonita, Jana M., WAYWARD, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)