Lence
Anotace: Lákal jsem Lenku na vodu. Domluvili jsme se a ona to pak odvolala, že se šéfem musí jet na Mělník. Tak jsem ji složil toto:
Sbírka:
Vodácké
Lence
Tak ministr je ti přednější,
co za chvíli tam nebude,
já na výlet tě pozvat chtěl,
kde tichá voda poplyne.
Chvíli tichá, pak zas řvoucí,
budeš vnímat krásu kolem,
mistr pádla, mistr v noci,
provede tě krásou, bolem.
Bolest bude ale hezká,
to ministr neumí,
moje keňa není krásná,
však do ráje se jede s ní!
Škoda. Na vodu už spolu asi nepojedem, Jaruš mi to nepovolí.
Přečteno 391x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Bíša, Bean, Mbonita, La Papessa, Tacca, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)