Anotace: Po včerejším projevu francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho v Evropském parlamentu, v němž řekl, že je raněn tím, že jistá nejmenovaná země stahuje vlajky Evrposké unie z veřejných budov...
Socialismus neumíme, kapitalismus neumíme, monarchie nám šla jen s Kájou IV., ...kurvafix, co vlastně umíme? ...lhát a krást.
Přeju pěkné Vánoce. (Jdu pro děti něco ukradnout do supermarketu, ať mají něco pod stromečkem.)
18.12.2008 15:51:00 | Aťan
..jo..řekla bych, že jsme těžce zkoušený stát..
( hloupostí, arogancí, nadutostí.......)
17.12.2008 21:01:00 | isisleo
K čemu jsou nám psychiatři, když psychopat může prezidentovat?
17.12.2008 11:06:00 | Mario de Janiero