Cesta osudu
*
Osudem daná k zamyšlení
až k tobě přivedla mě cesta,
čas výsměchem své zuby cení,
nechci být předposlední ze sta;
jak magnet přitahuješ ženy,
z tvých očí bodají mě meče,
ústa jak meloun rozkrojený,
jen slíznout šťávu, co z něj teče;
z té nebezpečné kombinace
mě málem berou křeče
a bez ohledu na ovace
čekám tu na svůj osud vkleče.
*
*
Přečteno 305x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Myrja, Bíša, 6thSun, Jin, Kubino 2, jedam, jita.1965, enigman, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)