Den na houby!

Den na houby!

Anotace: Dneska byl den ne houby!

Ja, dneska jsem vůbec neměla dobrý den.
Kdybych sprostá byla, taková slova bych říkala jen.
Nic dnes nevyšlo jak mělo se stát.
Můj den byl dnes jak porouchaný kolovrat.

Však náprava se již chystá.
Pozná to duše bystrá?
Neb zítřek začíná již ráno.
Odleť už ty dnešní zlá vráno.

Snad bude zítra lepší den.
Já dneska měla smůlu jen.
Ještě, že slušná zdám se být.
Neb bych již zde svámi nemohla déle být.

A tak děkuji, že jste tady na můj srdceboj.
Já vaše díla přečtu a hned mi bude hoj.
Vše co napsala jsem je pro vás k smíchu jen.
Já doufám, že již nebude špatný další den.
Autor Aisa, 18.12.2008
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, jedam, NikitaNikaT., snupicek, sondulacek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...den blbec znám

29.12.2008 20:10:00 | WAYWARD

Někdy je život boj... zasejkc bude líp, uvidíš. Každý máme občas den blbec a to s velkým B.

22.12.2008 21:56:00 | NikitaNikaT.

kromě poslední sloky to nemá rytmus

18.12.2008 22:37:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí