MIKROB
Anotace: ...víš co je mikrob,otestuj se.
+++
Bezslyšně šustí
Prostor nezabírá
Malinká potvora
Šťourá se nevinně
Kroutí se ve vině
Hlasitě zívá
Zatíná háčky
Do celé podstaty
Hltá samotu prázdna
Vyžírá otvory
Do neznáma leze
V kruhu se motá
Hlodá v těch útrobách
Spaluje výdechy
Penisem tluče
Do poslední rány
V neřesti radostně
Jančí jak fúrie
Z přežraní umdlévá
Spokojeně funí
Prázdno se zdvojuje
Tak vypadá mikrob
Co sežral duši
Chvějících se víček
Nepolapený spí
Mikrob zasr...
+++
Přečteno 353x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT., Manon.H, Jajas, Squat_the_world, Holis, Mbonita, Bíša, Myrja, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)