Vánoční (aneb Kancionál bláznů)
Zpívala matka,
zpívala tiše
tichá slova,
smrtelné verše.
Zpívalo nebe,
zpívalo mlčky
cos o obrazech
za sevřenými víčky.
Nikde fanfáry.
Nikde minesengři.
Poslouchej komáry,
ti jediní ti věří.
Že musíš zemřít.
Ty, ty i Ty.
Přečteno 484x
Tipy 1
Poslední tipující: kouzelníček
Komentáře (0)