květina...
Anotace: dnes..dostala jsem kvítek...
čekalo mě překvapení,
kytička barvy rudé,
trochu do růžova však,
donesl mi ji kamarád...
tři květy Gerbery,
malé jako pro děti,
v květináči plném hlíny,
už nemám jen splíny...
rozsvítil se malý svět,
srdíčko se vzpružilo
naplnil ho malý květ,
náhle jakoby slunce svítilo...
cítím se dobře,
kvůli malé květince...
díky
Komentáře (5)
Komentujících (5)