Bez domova
Anotace: nechtěl bych být na jeho místě.....
Kde je ta cháska
co lže a pije
na mé kůži vráska
člověka co zaživa hnije
kde je ten domov
můj ráj, místo narození
s děvkou přišel porod
a já přišel o přirození
kde mám teď domov
má duše bezduchá
je to tak,
plesk jsem se do ucha
kde budu jenom žíti
kde budu slivovici píti
a v liščím doupěti hníti
přišel jsem o střechu
teď pláč je zbytečný
moje auto do plechu
a požár domu ničemný
asi si hodím mašli
a kéž byste mě nenašli
už jenom tulákem
potulným vandrákem
bez domova
Komentáře (1)
Komentujících (1)