Anotace: Jsi můj poklad.Nenacházím pro Tebe slova...snad jen Miluji těěěě.Jen ty víš jakou váhu mají moje slova.
Až na to ... nechte si pindy... je to skvělé. Upřímné a má to myšlenku, hluboký cit... někdy stačí pár slov a mají větší sílu, jak celý odstavec... ST! je za vyjádření a upřímnost.
22.12.2008 23:30:00 | NikitaNikaT.