Kořeny
Anotace: můžou si žížaly svléknout kůži, když už je to neba?
.
za velkým ledem
leží pod stromem
mrtvá princezna
jako kořeny prorůstají zem
prorostou i nás
a každého zvlášť
mezi nádechem
a pohledem hypnotizéra
je rozdíl jen v zeměpisné šířce
zapraštěly klouby rukou
propletených
na druhé straně světa
celý jej objaly
nalehly tvářemi na jeho skráně
a hladiny oceánu se smilovaly
a zatopily další domovy se srdci na dlaních
.
Přečteno 411x
Tipy 16
Poslední tipující: ziriant, drsnosrstej kokršpaněl, Karmínka, maena, Holis, fialová, ludmil, kulí očko, 6thSun, candy cane child, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)