Temnota sudu sládka Pandrholy...
Anotace: ...a je to tu zas...
Teple měkká tma a vůně cukru v ovzduší...
Světlo stromku, jež šero nerozzáří...
...ani nechci...
A vzpomínky jinovatky na polštáři...
...už nesněží...
Chutě jazyků a světlo magických ok...
Přiková mě do spárů pohovek a nepustí...
...i když bych neměl
A po sté uvidím totéž a vadit mi to nebude
Jen svaly se budou bouřit proti nově příchozím ze sádla
A kam se poděl rým v té záplavě dojmů pod hvězdou?
To netuším...
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: PatriceB, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)