Zrnko prachu
Cesta skončí
a já už to vím
protože patříme
větru a dešti
a hvězdné obloze.
Odlesky prázdna
nás děsí
netečným chladem
ale nejdu sám
má dlaň
není prázdná
držím v ní tu Tvou.
Hledáme odpověď
nechceme jít dál
ale konci
se nevyhneme.
Otáčíme se
vzpínáme se
křičíme,
ale cestu
nezměníme.
Zíráme
do kapes
na sebe
do obláčků představ
toužíme
uchovat věčnost
a víme,
že to nejde.
Patříme stále
větru a dešti
a hvězdné obloze
funění vichru
mrazí do morku,
ale jsem šťastný
vím
tak to má být.
Nepouštím Tě
jsem vděčný
životu
že nejsem sám
nakonec dlaň,
co je prázdná
patří umrlcům
a vězte,
že věci jsou prach.
Kráčíme
směr konec
a svist větru
nedovoluje
ani na chvíli
zpomalit
či zastavit.
Ale jsem šťastný,
vím
že tak to má být
a věřím
že ani na konci
ani na cestě
se nevyskytneme
jen jedinkrát.
Přečteno 290x
Tipy 11
Poslední tipující: Koskenkorva, Quigleika, hanele m., Bíša, Holis, Maro Deives, Manon.H
Komentáře (0)