Anotace: Druhá míza? Ne, jen vánoční schíza...
Až při druhém čtení jsem si povšiml té vtipné nuance mezi první a poslední slokou, která vše smutné, cos před Vánoci prožila, jemně dokresluje. Tato nuance ukazuje i na Tvoji vyrovnanost a také i na smířenost i nesmířenost s osudem zároveň.
24.01.2009 23:20:00 | Špáďa
Mě to hlavně příjde hodně smutné.
Není to tím, že by bylo smutné přemýšlet:-)
Ale přemýšlecí je to taky, to má Sadovka pravdu.
08.01.2009 01:02:00 | Dračičák
Napoprvé mi to připadalo blbé.
Přečet jsem to ještě jednou,
a ejhle, začal jsem chápat naznačené.
ST dávám Ti rovnou.
23.12.2008 15:10:00 | Zasr. romantik