Zamrzli jsme
Zamrzli jsme v pohledech.
Věci se dějí
jak chtějí...
Ztrácím dech.
- - - - - - - - Víš?
Neměli jsme stín.
Byla tma
- - - - co s tím?
Není co si pamatovat...
Všechno zůstává.
A přesto...
Chci sníh
- - - - A ono jenom prší.
Chci dech
- - - - A mám jenom zvuky.
Chci lásku
- - - - A mám...
- - - - - - - - slova.
Proč jsi tak daleko?
Přečteno 385x
Tipy 9
Poslední tipující: Agnees, Lady Carmila, dablik007, malá čarodejnice wiggová netopýrková, jedam, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)