Proč???
Po oknech stékají kapky jak hrachy,
každý však chtěl by slávu a prachy.
Nebe pláče, vidí zlobu,
snad i mrtvý vyšli by z hrobů.
Noc do tmy tu zlou moc halí,
děti v rukou zbraně mají.
Kde je mír a žádná zlost?
Copak toho není dost?
Ať to skončí, ať je klid,
ať lidé na zemi zas mír mohou mít!
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: Xindy, kikis, Veronikass, BArBArKO, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)