Nemocná květinka
Anotace: Já vím, že nejsi blázen
Žádáš si klid
uvnitř tvé podstaty
tiší mnichové opatrují zvon
tvůj srdeční tep
rozruch za zdmi
našeho domu ti vadí
venku tě pokouší bouře
hlasitá natolik,
až ti na spáncích
nabíhají žíly neklidu
kdybych tě políbil
uvadla bys
vím to
dotykové spříznění
by tě zabilo....
seš moje nemocná květinka
musím tě zalévat
mateřídouškovým čajem
Přečteno 279x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Mbonita, páááááááá, voedor, Nút
Komentáře (3)
Komentujících (3)