Má Paní
Anotace: holce, které bych se rozdal...
Tvá sněhobílá pokožka
dotknout se jí polibky
má kniha a v ní záložka
a naše jemné dotyky
na té záložce je jedna věta,
Jiřinko, nikdy nezapomenu!
ty a já na Ostrově světa
samotní do skonání věků
jestli tě miluju?
to je snad žert?
k tobě si mořem pádluju
já bych tě láskou sněd!
že jsem hnusnej?
k tobě nikdy!
můj život pustej
a tvé sliby....
...jsou slova pro mě žádoucí
láskou k tobě hořím plamenem horoucím...
jen tobě
ukrývám se sobě
tvář skrývám v dlaních
a šťastným pláčem nazývám tě paní...
Svou paní
tímto ti skládám slib,
že chci s tebou být
***
jak dlouho?
jestli to vydržíš
tak minimálně do smrti
**
*
má Paní
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: klajusenka, frangir
Komentáře (0)