Ne-nemoc
Nic, co neznáme
protáhlo se v dlouhé stíny,
protáhlo se komínem a uletělo
- třeba chtělo...
Kremace benzínem
je taky pohřeb
i když na něj plivou,
vodu živou... (*S_T_U*)
Střílet
naučíš kdejakýho vola,
na stejný chodníky poteče krev
- upřímný hněv...
Upřímný zoufalství,
přímá bezmoc,
čirý bláznovství,
vojáků ne-nemoc...
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: Lenni, Bůchví..., Dračičák, Oťas
Komentáře (1)
Komentujících (1)