Láska má mnoho podob a jen na nás záleží, kterou nám ukáže.
28.12.2008 16:58:00 | JaniHani
Já zažívám lásku, upřímnou, nesmírně krásnou se vším všady. S mazlením a milováním, upřímností a oporou... neměnila bych svého miláčka, za nic na světě.... jenže, vždycky se nande někdo... kdo do teho vleze s bodánáním a krutostí... kéž by to neodnášeli aj ostatní... Láska je pestrá... někdy krásná, jindy bolavá.
28.12.2008 16:00:00 | NikitaNikaT.