Život je otázka
s řešením na pár let
tobě však hroutí se
systémy nápověd
náklad svůj povezeš
do ticha
do slepa
a v ruce stržené
klepadlo neklepá.
....tak za tohlemáš u mě st..a pořádně sis šplhnul...:-)
29.01.2009 14:26:00 | Lady Carmila
Krásné poslední minuty letošního roku a mnoho štěstí, zdraví a pohody v roce 2009.
31.12.2008 23:20:00 | Psavec
fujá. to zní jako by se blížil konec roku. to je stejně jen takovej výmysl, já bych silvestr zrušila, aby lidi nemuseli sumírovat a vymýšlet předsevzetí a vůbec se dusit. dobřes tu atmosféru vystih, ale aj tak, já bych to zrušila.
30.12.2008 18:11:00 | kokeš od pana krbce
Mění se neustále svět okolo nás...mění se, ale bohužel se zdá, že míří jedním směrem.
29.12.2008 18:04:00 | Chancer