Diktátor
Z myšlenek stavím si vysokou věž
nemysli, nebásni, jenom mi věř
má vrata dřevěná, okna ze skla
by jimi voda kdy nevytekla
má stěny z pálenky, střechu žádnou
ať z nebe pochytím ideu správnou
nesnaž se po cihlách k nebesům jít
zda-li bys pár chvílí ještě chtěl žít
z balkóna vlají mi rudé vlasy
ovládám prostory, city i časy
nebraň mi v cestě, já jsem tvůj Pán
schopen lásky, žalu, něhy i ran
ovládám počasí, noci i dny
tvořím vám skutečnost, pálím vám sny
líbej mou vlajku a pozdrav mě vždy
neb ty jsi můj stín a já jsem ty
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Cristinne, Mario de Janiero
Komentáře (3)
Komentujících (3)