DEN první...no do pytle, něco mi připomínáš...jdu přemýšlet, díky moc :-)
30.12.2008 21:28:00 | Chancer
Pro mne hodně myšlenková básenka, nutí přemýšlet a myslím, že je to dobře. ST! za obsah, za TO něco, co do mého srdce přišlo a zanechalo pár myšlenek.
30.12.2008 21:08:00 | NikitaNikaT.