za vesla zasévat
zvesela za svá česla
vzácná čísla vzpomínek
čarovaná ze vzdálených
Lotinek
31.12.2008 22:43:00 | a_tao
Beru to trochu hákem-
připíjím si s tebou Bavorákem-
aby to byla větší síla -
a přání tvá se vyplnila-
/už nevím co jsem zasela,
snad vzejde trocha vesela/
Já tobě přeji táké moc-
hlavně spokojenost
a ze života radost.
31.12.2008 18:58:00 | s.e.n