Posledné želanie..
Anotace: ..mojím posledným,nesplnitelným želaním o ktoré márne prosím každý den si TY..žiadam vela..ved ja viem.. :-(
Nechaj ma verit na rozprávky,
Neber mi nádej tajných snov,
Pritul sa ku mne nenazdajky,
Pritul sa,prosím bud so mnou.
Nechaj ma verit v krásu hviezd,
Neber mi nádej v tichu noci,
Podaj mi ruku,
Pojdeme sa mliečnou dráhou zviest,
Prosím neodmietaj,
Nech táto noc nikdy neskončí.
Nechaj ma žit v iluziach,
Len v nich štastná možem byt,
Hoc vidím ta len vo víziach,
Ale viem,že s tebou tam možem žit.
NECHAJ MA ASPON DUFAT ŽE RAZ BUDEŠ MOJ..
NEBER MI MOJE POSLEDNÉ ŽELANIE..
AJ KED JE NESPLNITELNE..
PROSÍÍÍÍM..
Přečteno 331x
Tipy 13
Poslední tipující: strawbery, fab four, Bíša, Holis, Simísek, Tomáš Marný, okapovaroura, Hannazka
Komentáře (2)
Komentujících (2)