Novoroční
Jak na Nový rok,
tak po celý rok.
To známé klišé hlásá.
Nevím, zda má být spása,
či má nás dovést do průšvihu.
Já nechci být rok naložená v lihu!
Jak na Nový rok,
tak po celý rok.
Však odpouštím autorovi vinu,
jen doufám,
že nebudu mít celý rok kocovinu.
PF 2009
Přečteno 404x
Tipy 6
Poslední tipující: Dota Slunská, Markéta Hl., enigman, WAYWARD, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)