Anotace: ... .. .
Básenka milá, ...
Děkuji za tvůj komentář, odcházet ... to je myslím to nejlepší, co v tuto chvíli mohu udělat. Možná jsem do té básně nenapsala vše nebo vyjádřila vše, co jsem chtěla, ale také možná je to tak lepší a snad i trochu úmysl. Děkuji za vše ...
25.09.2005 17:21:00 | NikitaNikaT.
Malé ale zároveň velmi milé. Pokud jde o mou tvář, tak ten úsměv jsi tam dozajista vykouzlila.
Stovečka a ahojky.
25.09.2005 16:40:00 | risik
Je to opravdu zdařilá minibáseň. Jsem vděčná za každý závan poezie zde. Díky.
25.09.2005 16:16:00 | nadinka1
Zlatíčko ač jsou to jen čtyři verše jsou krásný a je skvěléé:) Vytančilo mi to úsměv na rty:)
25.09.2005 14:07:00 | makretka