Anotace: ..............
Někdy pouhá touha probudí fantazii tak čarovnou, až se jí sami lekáme.
05.01.2009 13:45:00 | J.Švihovský
Věřím, že někde na Tebe čeká a třebas blízko, tak blizoučko, že by se ho dalo dotknout...
02.01.2009 23:09:00 | NikitaNikaT.
Snad slza je někdy víc než míň a melodie slov...to těch tvých hladí ...když pročítám tu knihu knih
02.01.2009 21:05:00 | Lucie Teru
. . . mám-li ti říkat . . . s osudem ve dlaních . . . jak zní píseň písní . . . když listuji Biblí a hledám verš . . . ó by mne políbila . . . neboť milosti Tvé jsou lepší než víno . . . snad odpustí mi sám Šalamoun . . . že upravuji verš i slova . . . jak jinak ovšem vyslovit co cítím když zaslechnu melodii Tvých slov . . . snad málo je třpytná slza . . . ?
02.01.2009 20:51:00 | rolon