Anotace: Modro - snění
díky králíčků...mrknu na tvá dílka až budu mít chvíli dlouhou mrknu na Tvé písmenka , nic není hrozné jen se musí použít správná slova dát jim pěkně směr a cíl...každé začátky jsou těžké, neřeším, zda to je vypilované nechávám plynout múzy krásné...časem naučí si najít správnou pěšinku...
11.02.2009 20:41:00 | BLUE-from-the-NIGHT
Teda náááhoodoou, mně se to líbí. Moje první na literu byla strašná příšerna a hroznější než ty, co píšu teď.:D Taky vítám :)
03.02.2009 21:44:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
Však ono se to vystříbří, chce to psát a psát a číst a číst a hlavně si to všechno užívat:). Snad se Modré v modré zalíbí. :) Jako čtenář počkám si ráda na tvé další kousky.
10.01.2009 08:14:00 | Dota Slunská
díky za přivítání, jsem začátečník:-) tak se v tom budu plácat, ale to tak bývá, skočit do vody a naučit se plavat...
08.01.2009 03:24:00 | BLUE-from-the-NIGHT
tema je celkem pekne, ale forma je dost hrozna... jinak vitej na literu
03.01.2009 19:12:00 | saddova