tak pokracuju dale v mych restech :)...
je to uplne super... je to takove kratke vynoreni (napada mne jestlis videla matrix revolutions, tak kdyz vyleteli neo s trinity nad ty mraky a pak zase spadli pod ne - blbe prirovnani, ja vim), ale zanechalo uzasny pocit :)
21.05.2009 18:10:00 | Tömätäri
"Láska"? Každý těch na pět minut denně má. K životu to patří... PF 2009, Verunko:)
02.01.2009 22:24:00 | kryndy