v labirintu života
už nejeden se zamotal..
i když je třeba bílý den..
je mnohdy těžké hledat cestu ven..
pro každého i bez nadání..
je v životě poselstvím
hledání..
04.01.2009 01:16:00 | Bean
Věřím, že Ti tu ruku brzy někdo podá a možno se jí, náhodně, chytneš sama...
04.01.2009 00:22:00 | NikitaNikaT.