..nestojí u mojích dverí..
Neviem,aku chut maju tvoje pery,
Nepoznám štastie,aj ked nik mi neverí.
Neviem,kam stratila sa nádej,
Ved nestojí u mojích dverí,
Nepoznam lásku,a neverím na jej poveri.
Neviem,či mám právo štastná byt,
Nepoznám lásku,nepoznám,
Snád o nej možem len tajne snit,
Neviem či dokážem svoj smutok nenápadne skryt,
Nepoznám teba,a pritom chcem s tebou žit.
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: labutí.holka, Bíša, Lissa
Komentáře (0)