zamyšlení
Anotace: je to opravdu jen zamyšlení. Nic od toho nečekejte...
Sedím,
hlavou se mi honí tisíce myšlenek.
Píši,
ale tužka jako by sama běhala po papíře.
Uvědomuji si...
snad jedině všechny nesmysly, co mě napadají.
Tak už to bývá,
když člověk neví kudy dál.
Tak už to bývá,
když člověk nikdy nevyhrál.
Tak už to bývá,
když život naruby se obrátí.
Tak už to bývá,
když trpíš z lásky závratí.
Sedím,
píši,
přemýšlím...
nechci ho zklamat,
nechci mu ublížit,
ale nechci ani zapomenout!
Přečteno 314x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Holis, kikis, Yves, Alasea
Komentáře (5)
Komentujících (5)