Anotace: Taková maková...
Četl jsem koment Zasr.romantika. Pravdu má v tom, že mezi vašimi nicky trošku rozdíl je. :-))) (šup s tebou do oblíbených)
25.01.2009 10:58:00 | Aťan
A stejně se budeš vyvíjet, a určitě překvapíš i sebe, což je na tom bytí svá úplně nej!
10.01.2009 20:05:00 | Dota Slunská
Už jsem si vzpomněl, proč jsem tě nečet'. Nelíbila se mi tvá přezdívka, a to víš, já zedník, trouba ...
Slibuji, že tě dočtu.
09.01.2009 16:00:00 | Zasr. romantik