Zdánlivá
Lhostejná dívka,
s lidmi si zahrává.
Neví kam míří,
kudy se vydat má.
Barvitá budoucnost,
vrací se k minulosti.
Tak ráda vzpomíná,
je to až k zlosti.
A je to k pláči,
že v sobě se nevyzná.
Učiní rozhodnutí.
a pak ho proklíná.
Je snad jejím údělem stále se vracet,
měnit a nikdy nenajít klid?
jak nakonec skončí
komu daruje pohled svých nádherných očí?
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: Quigleika, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)