Jednorožec
Jednorožec je celý bílý.
Dnes uhání po pláni,
Mé smysly vám šílí.
Co je jeho znamením?
Ten roh jediný,
čím od koně ho na jednorožce proměním.
Je krásný, ve sněhu se ztrácí.
Já mu teď děkuju,
On zařechtáním mi to vrací.
Uhání potěšit srdce dalšího,
Snad člověka jako já prostého.
/a mé vzpomínky ho pro další uchovají./
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Douša, Holis, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)