Sklenice vody
Držím vám sklenici,
Vodou po okraj naplněné.
Položím jí na polici,
Mé přání pití zůstalo nesplněné.
Sklenice z police totiž padla.
Já hlavou sem do ní strčil.
Přistála do čistého prádla.
A já před svou paní jsem se krčil.
/ Skončilo to vše dobře, naučil jsem se prát. /
Přečteno 288x
Tipy 12
Poslední tipující: NikitaNikaT., Douša, Holis, hezule, Kapka, Bíša, Mbonita, Zasr. romantik
Komentáře (3)
Komentujících (3)