Co takhle kdybys
holub byl
volný jako pták..
lítal by sis
jak bys chtěl..
snad bys taky
sochu či hlavu něčí
občas pokálel..
hovno holubí
i lásku předčí
..
Oni za to nemohou
nestojí jak ty
nebo socha
na nohou
či na podstavci..
jsme lidé
odpusť psavci :-)
10.01.2009 23:28:00 | Filková