Báseň
Toť myšlenka Múzy
zachycená síty velkých
Autorů.
Ptáče, které naučíte
létat a díváte se,
jak jeho křídla
víří vzduch.
Dech teplé noci
mrazící jako lednové ráno.
Pravda převlečená
do kostýmu iluze.
Barevný motýl na
černobílém obraze
malovaném Vincentem.
I jeho useknuté ucho
slyší bušení srdcí
čekajících na další
verš.
Polibek všech pozemských
živlů vetkaných
mezi řádky.
Jen číst... Procítěně...
A psát...
Přečteno 556x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)