prozraď mi...
proč jsem jako upír
pod vlivem valkýr
prokletý nesmrtelností
živen krví
v utrpení
křehké nádoby
s odolností titanu
vlkodlak s předtuchou
letících nocí
na hřbetě divokého draka
často vyhazován ze sedla
co tvrdohlavě vyje
držíc se zuby nehty
a hledá cestu
k sídlům Titánů
za dívkou
které světélkují řasy
očima s kouřovou linkou
v tyrkysovém roláku
toužící rozluštit
její hádanku...
To přec na dosah
všechno máš
jen to buď nevidíš
nebo si nevšímáš...
Přečteno 384x
Tipy 33
Poslední tipující: E., Bíša, Manon.H, páááááááá, bejbyyyy, Jiparo, Holis, střelkyně1, Noc17, Triffid Kolbe, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)