Anotace: Napsáno na hospodském stole, v průběhu tvorby básně nezemřelo žádné zvíře a nebyla zraněna žádná osoba.
"Je dobré střídat lásku s nenávistí,
jak plátky v BigMacu..."
***
teprve balím... nebo ještě pořád
...a nic
27.03.2009 21:18:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Tvý oblíbení autoři jdou trochu vidět v tvém stylu. To ale neznamená, že tvé básně považuji za klonování. Projev je originální a kvalita a čtivost značně přesahuje místní průměr i nadprůměr...
11.02.2009 13:18:00 | Enkida
Ach anooo, na hospodské stoly prostě nedám dopustit.
ST
12.01.2009 16:45:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
Chtěla jsem napsat uvažovala, ale můj nedopilovaný prstoklad a slepé oči mi to znemožnily.
11.01.2009 19:26:00 | kikis
ani nespočítám kolikrát sem se už stěhovala... a máme si sbalit sobě nebo někoho? :o)
11.01.2009 16:37:00 | hanele m.