:-) je ještě jedna varianta - i když je baňatý, tváří se, že vypadá jak Somálec a na rozdávání nic nemá...
17.11.2010 21:57:00 | Čardášová.babizna
Tak už si jeden náš zastupitel stěžoval, že prý má na starosti kulturu a co to tam prý píšu. Sem zvědav, jak bude dokazovat, že jsem to byl já a že jsem opravdu mluvil o něm.
Robot: JZD. To snad ani nebudu rozepisovat.
Teď mě napadlo, co bude dělat,až si všimne "Kosák zadělaný" :-)))
12.01.2009 13:59:00 | Zasr. romantik
Tobě se to řekne, to néjni jen tak...
...a co třeba sr---- naší kačky? (pozn.: rozuměj koruny české, ne Kateřiny)
12.01.2009 11:43:00 | Aťan
Aťane, dotáhni rým, nějak ti to vázne: plačky - srolovaný bankovky. Já nevím, aby zase z toho nebyla nějaká polemika ... :-)))
Robot: BB Qílí (B.B. kvílí)
12.01.2009 11:14:00 | Zasr. romantik
ajaj pláču sr - - - Spíš mi řekni Láďo odkud vlastně jezdíš do černokosteleckých lesů na dřevo....?
12.01.2009 00:33:00 | rybí prdy