Uzavření sama do sebe... je někdy tak snadné, ale bolestné, nejen pro Tebe, ale aj druhé... dobře to promysli... Nebít závislý... má své výhody. Ale mnohdy chceme být a jsme závislý... Kéž mohla bych ten terč otočit, aby terčem nebyl,... každý by poznal hned... Nejen srdce mě bolí...
12.01.2009 10:26:00 | NikitaNikaT.