About...

About...

Anotace: Báseň taková, jaký vidím život...ten svůj...

Do dlaní mi spadne sněhová vločka léta,
a já zatočím s osudem.
Vždyt i bez křídel se dá létat,
a možná že zítra již nebudem.

Chtěla bych být na obloze hvězda,
či kapka vody v širém moři.
Možná že se vám to nezdá,
ale můj svět se mi ted boří.

Svou lásku si chytnu do sítí
a zahodím ji za hradby
Chtěla bych jen štěstí míti
ale nežít ted a tady.

Nejsem ďáblem či andělem,
ale nejsem obyčejná.
Jsem jen duše obalená tělem,
a ta duše, ta je černá!!
Autor M'ckey, 12.01.2009
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, boruvka175, Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí