Usmívám se... mi napadjí veršíky, když večer usnínám. Problém je v tem, že si je řékám v hlavě, su natolik unavená, že je nestihnu už zapsat, ani třebas do mobilu.... Tož, ráno vstanu a mám prázdnoui hlavu... veršíky jsou ty tam...
15.01.2009 07:10:00 | NikitaNikaT.