Obrazy
I.
Pruhovaný svet
za oknom internátnej izby.
Šieste poschodie,
kúsok od neba.
Adresa dávno známa.
Napísal jej telegram,
že ju čakal.
Stop.
Že ju čítal ako knihu
(Chcel.
Hladkal len obal
a tešil sa na úvod)
Stop.
Nakoniec mu ju vzali.
Bez vysvetlenia,
povedaných pár prázdnych fráz
a zbohom.
II.
Bieli svet
za oknom prázdneho bytu.
Prvé poschodie,
kúsok od pekla.
Adresát neznámi...
a pár izieb určených na predaj...
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Severka, Kristine Clary-Aldringen, Kapka, Tacca
Komentáře (1)
Komentujících (1)