Anotace: .........
S miláčkem si sem tam dáme svařák... někdo temu řéká znehodnocení vína. Víno mám ráda, je... takové... někdy odlehčující. :o)
23.01.2009 06:16:00 | NikitaNikaT.
Lepší je pít víno ve dvou, protože umí probouzet i jiné pocity než jen stesk.
19.01.2009 14:05:00 | J.Švihovský