Nehybný pohyb citu
Před deštěm schovat se v moři
zezadu pohlédnout do očí
myšlenkami stínat hlavy
stropy padající k nebi
...tvé druhotné potřeby
Přeplněné vákuum
vyhloubené jámy
oční jamky na brýlích
hrot kruhu
... tvého bludu
Diazepam pro hladové
kalorická tíseň
plíseň
hnije
tuková tkáň prachu
...mého strachu
Tříska pod kůrou stromů
utíkat spět
vracet se vpřed
opustit svět
...bez tebe!
pro sebe
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: 6thSun, WAYWARD, jedam, Noc17, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)