nepřichází
Láska je cit,
bez kterého nejde žít.
Toužím po něm ve dne v noci,
z tohohle stavu není mi pomoci.
Zabíjel bych za ten pocit,
že na mě někdo mysli ve dne v noci.
Tak proč nepřichází ta má vysněná,
když teď je tak potřebná,
teď stravyl bych s ní celé věky,
teď když skoro bouchám vzteky.
Tak proč nepřichází.
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: lady_esik
Komentáře (1)
Komentujících (1)