Pátrání
Anotace: volný tok myšlenek..
Pestrými postavami
pronikne lešení něžnosti
rozprostřené mezi námi
přídavky z někonečné milosti
jsou dnešním dnem zrušeny
dřevo se bortí pod barvou
plakají děti, plakají ženy
zaprášené steny
opilých hráčů pokru
"Hrajeme o jednu penny!"
usychám v mokru..
___________________________
znovunalezený ztracenec
se raduje z každičké chvíle
a v prstech konopí drtí
ví jak dosáhnout svého cíle
při pátrání po smrti
Přečteno 305x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., Vlk v rouše, Isobel, 6thSun, enigman, Markéta Hl., /cnz/
Komentáře (2)
Komentujících (2)